English (United Kingdom)Croatian(HR)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - ItalyPolish (Poland)Čeština (Česká republika)

O apartmanima

Nudimo smještaj u trima komfornim dobro opremljenim i ukusno namještenim apartmanima.

Apartmani A1 i A2 nalaze se na prvom katu Villa Arije i sastoje se od dvije 2-krevetne sobe (jedna veća s bračnim, druga nešto manja s odvojenim krevetima), 2 tuš-kupatila,te kuhinjom opremljenom svim potrebnim električnim uređajima i kuhinjskim priborom, koja je spojena sa svijetlim dnevnim boravkom (u kojem je i kauč na razvlačenje, dobar za spavanje za veću osobu). Ipak, najljepši dio apartmana je prostrana terasa sa pogledom na more i obalu.

A3 je nešto manji prizemni apartman koji sa svojih 50 kvadratnih metara, te odvojenim prostorom za sjedenje i vrtom nudi pun komfor našim gostima. Sastoji se od veće spavaće 2-krevetne spavaće sobe sa spojenim krevetima (mogu se po potrebi i odvojiti), tuš-kupatila, te kuhinjom opremljenom svim potrebnim električnim uređajima i kuhinjskim priborom, koja je spojena sa svijetlim dnevnim boravkom (u kojem je i kauč na razvlačenje, dobar za spavanje za dvije osobe).

Svi naši apartmani su klimatizirani, a i imaju TV sa prijemom digitalnog satelitskog programa (Astra i Hotbird), te pristup širokopojasnom brzom internetu, kao i osiguran parking za vozila, te roštilja.

 

Udaljenost od plaže
40 m
Centar mjesta
500 m
Parking

Kućni ljubimci
true
Roštilj

true

 

 

 

 

 

 

 

 


Apartman A1

Apartman A2
Apartman A3
Kategorija:
starstarstar
Glavni kreveti: 4
4 2
Dodatni krevetu: 1
1 2
Internet:
true
true true
Klima uređaj: true
true true
TV:

true


true
Satelitski prijem:

true


true
Vrtna garnitura:

true


true true
Terasa s pogledom na more:

true


true

 

Perilica rublja dostupna na zahtjev.Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates vps hosting Valid XHTML and CSS.